Novinky
06.08.2021
SLEVY AŽ 75%
NAKUPUJTE TAPETY VÝHODNĚJI Zřídili jsme speciální sekci na našem e-shopu MEGA VÝPRODEJ, ve které naleznete tapety na zeď, fototapety a jiné zboží za ... číst celé
01.08.2021
PODLAHOVÉ ČTVERCE
Pokládka samolepicích čtverců od firmy d-c-fix je velice jednoduchá a není potřeba žádné složité nářadí (jen tužka, metr a odlamovací nožík). Samolepi... číst celé
28.07.2021
KOUPELNOVÉ TAPETY
TAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani pravidelné větrání nemusí pomoct, což může být potíž při... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
DIGITÁLNÍ TAPETY
19.08.2021 TAPETY
DIGITÁLNÍ TAPETY
Stovky vzorů tapet na jednom místě. číst celé
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
27.07.2021 TAPETY
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
Vyrobíme tapetu i z Vaší fotky. číst celé
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
01.07.2021 TAPETY
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
Vypočítejte si jednoduše, kolik tapet budete potřebovat. číst celé
Zobrazit všechny články

ZÁSILKOVNA ZA 49 KČ

  • Zdarma od 1 000 Kč
  • Tisíce výdejních míst po ČR

Zasilkovna

KURÝR GLS OD 77 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Doručení na adresu
  • Možnost uložení v Parcel Shopu

Přepravce na tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednáce tapet
  • Lepidlo v hodnotě 75 Kč
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 250 Kč / m2
  • Možnost laminace
  • Vlastní motivy / rozměry
  • Dodání 3-14 dní (individuální)

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem
  • Doručení 2-7 dní
  • Žádejte přes formulář

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Již od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků
  • Zabezpečený e-shop

Profesionální obchod na tapety


OBLÍBENÉ TAPETY NA ZEĎ

DĚTSKÉ TAPETY DISNEY

Oblíbené tapety Frozen, Mickey Mouse, Spiderman nebo komiksové tapety čekají v této kolekci Kids Home 6.

Tapety pro děti

LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní kolekce tapet Versace

TAPETY PARADISE GARDEN

Tapety Paradise Garden


TAPETY BOHO LOVE

Vliesové tapety Boho Love


PROPRACOVANÉTAPETY LA VENEZIANA

Tapety La Veneziana

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 20 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

DIGITÁLNÍ TAPETY
19.08.2021 TAPETY
DIGITÁLNÍ TAPETY
Stovky vzorů tapet na jednom místě. číst celé
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
27.07.2021 TAPETY
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
Vyrobíme tapetu i z Vaší fotky. číst celé
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
01.07.2021 TAPETY
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
Vypočítejte si jednoduše, kolik tapet budete potřebovat. číst celé

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekorace

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.