Novinky
21.06.2019
SVÍTÍCÍ TAPETY
Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim svítící tapety do dětského pokojíčku. Netradiční tapety jsou povedeným designem, na který se zaměřuje katalog... číst celé
15.04.2019
JAK NA PLÍSEŇ
TAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani pravidelné větrání nemusí pomoct, což může být potíž při... číst celé
18.03.2019
VÝROBA TAPET
DIGITÁLNÍ TISK TAPET NA ZEĎ Líbí se Vám naše fototapety, ale nepasuje Vám rozměr, barva nebo motiv? Dokážeme Vám na míru upravit vše podle Vašich pož... číst celé
Zobrazit všechny novinky

ULOŽENKA OD 45 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Stovky výdejních míst po ČR

Uloženka na tapety

KURÝR GLS OD 77 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Doručení na adresu
  • Možnost uložení v Parcel Shopu

Přepravce na tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednávce
  • Kvalitní lepidlo na 2 role
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 250 Kč / m2
  • Možnost laminace

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Již od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků

Profesionální obchod na tapety


OBLÍBENÉ TAPETY NA ZEĎ

LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní kolekce tapet Versace


TAPETY PARADISE GARDEN

Tapety Paradise Garden

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekoraceFólie GekkofixFototapety Komar

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509


PROVOZUJEME JEN E-SHOP

tapety-do-bytu.cz na Biano CZNajduZboží.cz

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2019 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.