Novinky
15.01.2023
OBRÁZEK NA TAPETU
Umíme vyrobit Váš oblíbený obrázek nebo fotku na tapetu v mnoha různých variantách. Fototapety se vyznačují vysokou kvalitu tisku a kvalitním nosným m... číst celé
14.12.2022
KOLEKCE HARRY POTTER
FOTOTAPETY A DEKORACE S HARRY POTTEREM Fenomén, kterého zná celý svět, je nyní k mání také na našich fototapetách, polštářích, dekoracích či závěsech... číst celé
29.11.2022
PODLAHOVÉ ČTVERCE
Pokládka samolepicích čtverců od firmy d-c-fix je velice jednoduchá a není potřeba žádné složité nářadí (jen tužka, metr a odlamovací nožík). Samolepi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
TAPETUJEME OBÝVÁK
17.12.2022 TAPETY
TAPETUJEME OBÝVÁK
Speciálně vytvořený článek přímo od nás z domu, kde jsme strhávali staré tapety a aplikovali nové. číst celé
TAPETY NA STROP
25.11.2022 TAPETY
TAPETY NA STROP
Nebojte se nalepit tapety i na strop! Váš interiér pak bude úplně TOP STROP číst celé
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
01.11.2022 TAPETY
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
Mramor je symbolem pevnosti a zároveň se jedná o velice luxusní materiál. číst celé
Zobrazit všechny články

ZÁSILKOVNA - 65 KČ

  • Zdarma od 1 000 Kč
  • Tisíce výdejních míst po celé ČR

Zasilkovna

KURÝR GLS - 90 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Doručení na adresu
  • Možnost uložení v Parcel Shopu

GLS ParcelShop tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednáce tapet
  • Německá kvalita Pufas
  • Lepidlo v hodnotě 70 Kč
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 350 Kč / m2
  • Možnost laminace
  • Vlastní motivy / rozměry
  • Dodání 3-12 dní (individuální)

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem
  • Doručení 3-7 dní
  • Žádejte přes formulář

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Jsme na trhu od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků
  • Zabezpečený e-shop

Profesionální obchod na tapety


OBLÍBENÉ TAPETY NA ZEĎ

DĚTSKÉ TAPETY DISNEY

Oblíbené tapety Frozen, Mickey Mouse, Spiderman nebo komiksové tapety čekají v této kolekci Kids Home 6.

Tapety pro děti

LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní kolekce tapet Versace

TAPETY PARADISE GARDEN

Tapety Paradise Garden

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu tapety-do-bytu.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu tapety-do-bytu.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení, titul
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČ, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@tapety-do-bytu.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tapety-do-bytu.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics, Sklik, Heureka, Seznam, zboží.cz
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

TAPETUJEME OBÝVÁK
17.12.2022 TAPETY
TAPETUJEME OBÝVÁK
Speciálně vytvořený článek přímo od nás z domu, kde jsme strhávali staré tapety a aplikovali nové. číst celé
TAPETY NA STROP
25.11.2022 TAPETY
TAPETY NA STROP
Nebojte se nalepit tapety i na strop! Váš interiér pak bude úplně TOP STROP číst celé
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
01.11.2022 TAPETY
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
Mramor je symbolem pevnosti a zároveň se jedná o velice luxusní materiál. číst celé
FOTOTAPETY PRO CHLAPY
03.10.2022 TAPETY
FOTOTAPETY PRO CHLAPY
U nás objednávají nejen ženy, motivy pro opravdové fandy motosportu také tiskneme. číst celé

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekorace

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz