Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Nevíte si rady?

tapety-do-bytu.cz
Masarykova 1021
Orlová
tel: 775 712 342
napište nám
info@tapety-do-bytu.cz

NEPŘEHLÉDNĚTE!

arr3POŠTOVNÉ OD 45 KČULOŽENKA Zavedli jsme pro Vás bezkonkurenční cenu přepravného pro zásilky v rámci sítě Uloženka -... arr3JAK NA PLÍSEŇTAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani... arr3VÝPOČET SPOTŘEBY ROLÍVýpočet spotřeby tapet PROSTŘIH U TAPETY - udává, po kolika cm se na tapetě opakuje vzor... arr3TAPETY NA MÍRUDIGITÁLNÍ TISK TAPET NA ZEĎ Líbí se Vám naše fototapety, ale nepasuje Vám rozměr, barva nebo motiv?...

AKCE!

Cena 620,00 Kč (25,84 EUR)
skladem
Cena 1 981,00 Kč (82,55 EUR)
skladem
Cena 799,00 Kč (33,29 EUR)
skladem

OBLÍBENÉ

Cena 70,00 Kč (2,92 EUR)
skladem
Cena 100,00 Kč (4,17 EUR)
skladem

MODERNÍ TAPETY ESPRIT 12

 

Kombinovat květinové tapety na zeď a k tomu tapety s proužky je pro tuto kolekci tapet typické.

 

Značkové tapety Esprit 12



 

GEOMETRICKÉ TAPETY AMORY

Tapety na zeď Amory nabízí nejen geometrické vzory tapet, ale jsou zde k mání také přírodní tapety s květinovými vzory.

 

Tapety na stěnu Amory

 


 

EXKLUZIVNÍ TAPETY NA ZEĎ COCOON

Moderní tapety Cocoon ukazují novou éru moderního bydlení. Na zdi vypadají pěkně tapety s vlnkami, které vrhají do místnosti abstraktní vzhled.

 

Tapety na zeď Cocoon

 


 

TAPETY DO BYTU OK 6

 

Rozmanité tapety jsou mezi zákazníky oblíbeným artiklem. Několik motivů a materiálů tapet zajišťují uspokojení téměř každého z Vás.

 

Přírodní tapety OK 6

 


 

TAPETY - IMITACE DŘEVA

Vliesové tapety Decoworld jsou stvořeny pro ty z Vás, kteří obdivují přírodu. Mějte na zdi tapety imitující dřevěné prkna.

 

Přírodní tapety

 


 

TAPETY FLEECE ROYAL

 

Jedinečná nabídka tapet, které jsou laděny do více stylů. K dispozic jsou tapety moderní, klasické i zámecké tapety.

 

Tapety Fleece Royal

 


 

TAPETY S ORNAMENTY FLOCK

 

Vzory tapet s ornamenty a zvláštní kombinace barev vytváří v místnosti zajímavou atmosféru.

Tapety Flock 4

 


 

BAMBUSOVÉ OBKLADY

 

Kvalitní bambusy na zeď zajistí dokonalou ochranu stěny.


Bambusy na zeď


Bambusové tapety

 


 

KVĚTINOVÉ A DĚTSKÉ DEKORACE

 

Dekorace na zeď

 


 

DĚTSKÉ DEKORACE

 

Ozdobte Vašim dětem dětský pokojíček díky dekoracím se známými TV postavičkami.

 

Dekorace pro děti

 


 

VÝROBCI TAPET:

Tapety AS

 

Tapety Rasch

 

Tapety Marburg

 

Tapety Vavex


Ochrana osobních údajů e-shopu tapety-do-bytu.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení, titul
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČ, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@tapety-do-bytu.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tapety-do-bytu.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics, Sklik, Heureka, Seznam, zboží.cz
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.