Novinky
06.05.2019
ULOŽENKA - 45 KČ
ULOŽENKA Zavedli jsme pro Vás bezkonkurenční cenu přepravného pro zásilky v rámci sítě Uloženka - 45 Kč za balík bez dobírky. A pokud budete chtít pl... číst celé
15.04.2019
JAK NA PLÍSEŇ
TAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani pravidelné větrání nemusí pomoct, což může být potíž při... číst celé
18.03.2019
VÝROBA TAPET
DIGITÁLNÍ TISK TAPET NA ZEĎ Líbí se Vám naše fototapety, ale nepasuje Vám rozměr, barva nebo motiv? Dokážeme Vám na míru upravit vše podle Vašich pož... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŘEPRAVNÉ OD 45 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč

Uloženka na tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednávce
  • Kvalitní lepidlo na 2 role
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 250 Kč / m2
  • Možnost laminace

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Již od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků

Profesionální obchod na tapety

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu tapety-do-bytu.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu tapety-do-bytu.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení, titul
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČ, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@tapety-do-bytu.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tapety-do-bytu.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics, Sklik, Heureka, Seznam, zboží.cz
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekoraceFólie GekkofixFototapety Komar

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509


PROVOZUJEME JEN E-SHOP

tapety-do-bytu.cz na Biano CZNajduZboží.cz

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2019 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.