Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Nevíte si rady?

tapety-do-bytu.cz
Masarykova 1021
Orlová
tel: 775 712 342
napište nám
info@tapety-do-bytu.cz

NEPŘEHLÉDNĚTE!

arr3POŠTOVNÉ OD 45 KČULOŽENKA Zavedli jsme pro Vás bezkonkurenční cenu přepravného pro zásilky v rámci sítě Uloženka -... arr3JAK NA PLÍSEŇTAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani... arr3VÝPOČET SPOTŘEBY ROLÍVýpočet spotřeby tapet PROSTŘIH U TAPETY - udává, po kolika cm se na tapetě opakuje vzor... arr3TAPETY NA MÍRUDIGITÁLNÍ TISK TAPET NA ZEĎ Líbí se Vám naše fototapety, ale nepasuje Vám rozměr, barva nebo motiv?...

AKCE!

Cena 1 981,00 Kč (82,55 EUR)
skladem
Cena 799,00 Kč (33,29 EUR)
skladem
Cena 560,00 Kč (23,34 EUR)
skladem

OBLÍBENÉ

Cena 70,00 Kč (2,92 EUR)
skladem
Cena 100,00 Kč (4,17 EUR)
skladem

MODERNÍ TAPETY ESPRIT 12

 

Kombinovat květinové tapety na zeď a k tomu tapety s proužky je pro tuto kolekci tapet typické.

 

Značkové tapety Esprit 12



 

GEOMETRICKÉ TAPETY AMORY

Tapety na zeď Amory nabízí nejen geometrické vzory tapet, ale jsou zde k mání také přírodní tapety s květinovými vzory.

 

Tapety na stěnu Amory

 


 

EXKLUZIVNÍ TAPETY NA ZEĎ COCOON

Moderní tapety Cocoon ukazují novou éru moderního bydlení. Na zdi vypadají pěkně tapety s vlnkami, které vrhají do místnosti abstraktní vzhled.

 

Tapety na zeď Cocoon

 


 

TAPETY DO BYTU OK 6

 

Rozmanité tapety jsou mezi zákazníky oblíbeným artiklem. Několik motivů a materiálů tapet zajišťují uspokojení téměř každého z Vás.

 

Přírodní tapety OK 6

 


 

TAPETY - IMITACE DŘEVA

Vliesové tapety Decoworld jsou stvořeny pro ty z Vás, kteří obdivují přírodu. Mějte na zdi tapety imitující dřevěné prkna.

 

Přírodní tapety

 


 

TAPETY FLEECE ROYAL

 

Jedinečná nabídka tapet, které jsou laděny do více stylů. K dispozic jsou tapety moderní, klasické i zámecké tapety.

 

Tapety Fleece Royal

 


 

TAPETY S ORNAMENTY FLOCK

 

Vzory tapet s ornamenty a zvláštní kombinace barev vytváří v místnosti zajímavou atmosféru.

Tapety Flock 4

 


 

BAMBUSOVÉ OBKLADY

 

Kvalitní bambusy na zeď zajistí dokonalou ochranu stěny.


Bambusy na zeď


Bambusové tapety

 


 

KVĚTINOVÉ A DĚTSKÉ DEKORACE

 

Dekorace na zeď

 


 

DĚTSKÉ DEKORACE

 

Ozdobte Vašim dětem dětský pokojíček díky dekoracím se známými TV postavičkami.

 

Dekorace pro děti

 


 

VÝROBCI TAPET:

Tapety AS

 

Tapety Rasch

 

Tapety Marburg

 

Tapety Vavex


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 6 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů