Novinky
15.01.2023
OBRÁZEK NA TAPETU
Umíme vyrobit Váš oblíbený obrázek nebo fotku na tapetu v mnoha různých variantách. Fototapety se vyznačují vysokou kvalitu tisku a kvalitním nosným m... číst celé
14.12.2022
KOLEKCE HARRY POTTER
FOTOTAPETY A DEKORACE S HARRY POTTEREM Fenomén, kterého zná celý svět, je nyní k mání také na našich fototapetách, polštářích, dekoracích či závěsech... číst celé
29.11.2022
PODLAHOVÉ ČTVERCE
Pokládka samolepicích čtverců od firmy d-c-fix je velice jednoduchá a není potřeba žádné složité nářadí (jen tužka, metr a odlamovací nožík). Samolepi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
TAPETUJEME OBÝVÁK
17.12.2022 TAPETY
TAPETUJEME OBÝVÁK
Speciálně vytvořený článek přímo od nás z domu, kde jsme strhávali staré tapety a aplikovali nové. číst celé
TAPETY NA STROP
25.11.2022 TAPETY
TAPETY NA STROP
Nebojte se nalepit tapety i na strop! Váš interiér pak bude úplně TOP STROP číst celé
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
01.11.2022 TAPETY
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
Mramor je symbolem pevnosti a zároveň se jedná o velice luxusní materiál. číst celé
Zobrazit všechny články

ZÁSILKOVNA - 65 KČ

  • Zdarma od 1 000 Kč
  • Tisíce výdejních míst po celé ČR

Zasilkovna

KURÝR GLS - 90 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Doručení na adresu
  • Možnost uložení v Parcel Shopu

GLS ParcelShop tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednáce tapet
  • Německá kvalita Pufas
  • Lepidlo v hodnotě 70 Kč
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 350 Kč / m2
  • Možnost laminace
  • Vlastní motivy / rozměry
  • Dodání 3-12 dní (individuální)

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem
  • Doručení 3-7 dní
  • Žádejte přes formulář

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Jsme na trhu od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků
  • Zabezpečený e-shop

Profesionální obchod na tapety


OBLÍBENÉ TAPETY NA ZEĎ

DĚTSKÉ TAPETY DISNEY

Oblíbené tapety Frozen, Mickey Mouse, Spiderman nebo komiksové tapety čekají v této kolekci Kids Home 6.

Tapety pro děti

LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní kolekce tapet Versace

TAPETY PARADISE GARDEN

Tapety Paradise Garden

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

TAPETUJEME OBÝVÁK
17.12.2022 TAPETY
TAPETUJEME OBÝVÁK
Speciálně vytvořený článek přímo od nás z domu, kde jsme strhávali staré tapety a aplikovali nové. číst celé
TAPETY NA STROP
25.11.2022 TAPETY
TAPETY NA STROP
Nebojte se nalepit tapety i na strop! Váš interiér pak bude úplně TOP STROP číst celé
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
01.11.2022 TAPETY
MRAMOROVÉ TAPETY A FÓLIE
Mramor je symbolem pevnosti a zároveň se jedná o velice luxusní materiál. číst celé
FOTOTAPETY PRO CHLAPY
03.10.2022 TAPETY
FOTOTAPETY PRO CHLAPY
U nás objednávají nejen ženy, motivy pro opravdové fandy motosportu také tiskneme. číst celé

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekorace

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2021 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz