Novinky
14.04.2021
SLEVY AŽ 75%
NAKUPUJTE TAPETY VÝHODNĚJI Zřídili jsme speciální sekci na našem e-shopu MEGA VÝPRODEJ, ve které naleznete tapety na zeď, fototapety a jiné zboží za ... číst celé
23.04.2021
PODLAHOVÉ ČTVERCE
Pokládka samolepicích čtverců od firmy d-c-fix je velice jednoduchá a není potřeba žádné složité nářadí (jen tužka, metr a odlamovací nožík). Samolepi... číst celé
15.03.2021
KOUPELNOVÉ TAPETY
TAPETY NA UMAKARTU Někteří z nás bydlíme v interiérech s vysokým obsahem vlhka. Vytápění ani pravidelné větrání nemusí pomoct, což může být potíž při... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
27.07.2021 TAPETY
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
Vyrobíme tapetu i z Vaší fotky. číst celé
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
01.07.2021 TAPETY
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
Vypočítejte si jednoduše, kolik tapet budete potřebovat. číst celé
Zobrazit všechny články

ZÁSILKOVNA ZA 49 KČ

  • Zdarma od 1 000 Kč
  • Tisíce výdejních míst po ČR

Zasilkovna

KURÝR GLS OD 77 KČ

  • Zdarma od 2 000 Kč
  • Doručení na adresu
  • Možnost uložení v Parcel Shopu

Přepravce na tapety


LEPIDLO ZDARMA

  • Ke každé objednáce tapet
  • Lepidlo v hodnotě 75 Kč
  • Lze použít i jako penetraci

Zdarma k tapetám


TISK TAPET NA MÍRU

  • Ceny od 250 Kč / m2
  • Možnost laminace
  • Vlastní motivy / rozměry
  • Dodání 3-14 dní (individuální)

Zakázková výroba fototapet


VZOREČKY TAPET ZDARMA

  • Stovky vzorků skladem
  • Doručení 2-7 dní
  • Žádejte přes formulář

Vzorky tapet


BEZPEČNÝ NÁKUP

  • Již od roku 2010
  • Tisíce spokojených zákazníků
  • Zabezpečený e-shop

Profesionální obchod na tapety


OBLÍBENÉ TAPETY NA ZEĎ

DĚTSKÉ TAPETY DISNEY

Oblíbené tapety Frozen, Mickey Mouse, Spiderman nebo komiksové tapety čekají v této kolekci Kids Home 6.

Tapety pro děti

LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní kolekce tapet Versace

TAPETY PARADISE GARDEN

Tapety Paradise Garden


TAPETY BOHO LOVE

Vliesové tapety Boho Love


PROPRACOVANÉTAPETY LA VENEZIANA

Tapety La Veneziana

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Prokůpek, se sídlem Masarykova třída 1021, 735 14 Orlová, IČ 75390841, zapsaná u městského úřadu v Orlové č.j.: ŽU/814/2010/SPI/4, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

TISKNEME TAPETY NA MÍRU
27.07.2021 TAPETY
TISKNEME TAPETY NA MÍRU
Vyrobíme tapetu i z Vaší fotky. číst celé
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
01.07.2021 TAPETY
LEPÍME TAPETY NA ZEĎ
Vypočítejte si jednoduše, kolik tapet budete potřebovat. číst celé

Tapety VavexTapety Rasch Tapety A.S. CreationFólie PatifixDětské fototapety a dekorace

Provozovatel

Martin Prokůpek, tapety-do-bytu.cz
Lutyňská 1523, PSČ: 735 14 Orlová,
IČ: 75390841 | DIČ: CZ9007045509

Poradíme Vám
Martin Prokůpek
9:00 - 18:00
Copyright © 2019 - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.